Poza Radu Sofrone

Radu Sofrone

UI Designer

Radu a absolvit Facultatea de Automatică și Calculatoare din Iași, iar în timpul anilor de studiu și-a descoperit pasiunea pentru design, fapt ce l-a determinat să lucreze în acest domeniu. Avand un background tehnic, următorul pas a constat în absolvirea masterului de Grafică Inginerească și Design Industrial din cadrul Universității Politehnica din București, iar odată cu venirea sa în București și-a continuat activitatea profesională acumulând experiență în Graphic Design, DTP & Print Design , UI & UX Design, Branding, 3D modelling și ilustrații.

Radu pune accentul pe dezvoltarea sa continuă și este conștient că în acest domeniu trebuie să rămâi permanent conectat cu persoanele din jur, încercand să asculţi și să întelegi înainte de a acţiona. Dorind să înveţe și să contribuie, în 2019, Radu a facut cunostinţă cu echipa Civic Lab.

Întreabă-mă despre
design, user interaction, interface design
Follow me on

Blog

Materiale

Digital Educațion Library este un toolkit de resurse de folosit la clasa pe care să și-l configureze și descarce din platformă orice profesor. Răspunzând la câteva întrebări legate de mediul în care predă, profesorul își poate customiza un pachet de bază de resurse utile pentru predatul de zi cu zi. În același timp, aplicația poate recomanda o serie de alte instrumente administrative utile în managementul cursurilor: tool-uri de monitorizare a progresului elevilor, de management personal al timpului, cataloage digitale etc.

Propunem ca soluție o aplicație de management al parcursului de învățare pentru școli și profesori.

Profesorul își poate crea un cont și configura un parcurs profesional dorit, iar pe baza acestuia i se recomandă un plan de învățare (cu cursurile recomandate, acreditate sau nu). Școala își poate crea un cont unde își poate introduce toți profesorii și menține la zi informațiile despre gradele, cursurile și formările acestora, unde poate configura parcursul resurselor sale umane, estima costuri și organiza calendarul de training.