Widget Hub VD

Problema: Campaniile de informare din jurul temei violenței domestice sunt extrem de utile, dar ele angrenează un număr limitat de actori și sunt reduse ca timp de desfășurare. În același timp, este nevoie de o informare uniformă a populației cu privire la serviciile pe care le au la dispoziție dacă se află într-o situație de abuz. Pentru a ajunge la cât mai mulți oameni este nevoie ca un număr critic de publicații și website-uri administrative să vorbească despre violența domestică, dar să transmită informația corectă. Cum putem să ducem cât mai departe informația corectă pentru potențiale victime cu minim de efort de comunicare?

Soluția: Prin construirea mai multor module de informație care pot fi instalate pe toate aceste platforme. Widget Hub este un website-librărie care conține o colecție de widget-uri construite special pentru publicul larg, cu scopul de a identifica dacă te afli într-o relație abuzivă, a vedea ce opțiuni ai la dispoziție, quizz-uri și chestionare pentru victime, agresori, martori etc. Toate aceste info box-uri pot fi integrate foarte ușor în orice website din România, cum ar fi site-uri de primării, site-urile altor autorități, reviste online, bloguri, publicații de orice tip etc.

Status: Neadoptat

Vreau să finanțez acest proiect

Bine ai venit!

Ne bucurăm că vrei să faci parte din schimbare și că te interesează să finanțezi soluții de tehnologie civică sustenabile și cu impact pe termen lung. Hai sa povestim pe îndelete despre proiect și despre mecanicile Civic Labs. Trimite-ne un e-mail chiar acum și te contactăm în cel mai scurt timp pentru a stabili o intalnire.