Website Factory: ONG

Site-uri ușor de construit pentru toate ONG-urile din România

Pentru cele mai multe dintre ONG-uri nu există o soluție simplă, utilizabilă de către persoane fără aptitudini tehnice și adaptată nevoilor lor specifice. Website Factory: ONG va fi o soluție care va permite oricărui ONG să își construiască ușor un website care să ofere principalele tipuri de conținut de care ONG-urile au nevoie, soluții pentru prezentarea rapoartelor, pentru strângere de fonduri și comunicare cu publicurile-țintă etc.

Website Factory: ONG este o soluție unică, dezvoltată unitar, care poate fi apoi reutilizată de orice organizație. Astfel, fiecare asociație va avea posibilitatea să-și construiască un site care să conțină informațiile esențiale și relevante pentru o bună comunicare cu donatorii și cu publicul larg. Compusă din module simple, accesibilizate, care facilitează publicarea de informații, de cod de conduită, de documente oficiale, cu template-uri de rapoarte anuale și integrată cu module de colectare de donații online, această soluție vine în sprijinul întregului sector, pro-bono pentru a le ajuta să comunice mai eficient și să își crească capacitatea de strângere de fonduri.


SCHIMBĂRI:

  • Organizațiile neguvernamentale vor avea acces la o soluție simplu de folosit prin care vor putea avea un website public modern, complet și gratuit;
  • Publicul va putea comunica și interacționa online cu organizațiile pe care le susține prin mecanismele puse la dispoziție de această soluție;
  • Organizațiile îsi reduc costurile și comunică mai eficient, mai simplu și mai sustenabil.

Status: Adoptat

Vreau să finanțez acest proiect

Bine ai venit!

Ne bucurăm că vrei să faci parte din schimbare și că te interesează să finanțezi soluții de tehnologie civică sustenabile și cu impact pe termen lung. Hai sa povestim pe îndelete despre proiect și despre mecanicile Civic Labs. Trimite-ne un e-mail chiar acum și te contactăm în cel mai scurt timp pentru a stabili o intalnire.