Theater Hub

Theater Hub este o platformă online pentru scena independentă de teatru din România și Republica Moldova. Acest spațiu virtual îi susține pe oamenii de teatru să își creeze o prezență online, să propună proiecte culturale și să formeze echipe pentru a le pune în scenă. Hub-ul va fi format din actori, regizori, scenografi, sunetiști, luminiști, toți specialiștii de care ai nevoie, alături de cetățenii care pot voluntaria să îi ajute pe aceștia cu experiența în domeniul comunicării, al designului și nu numai.

Status: Implementare

Implementat de:

Dezvoltat de:

Vreau să finantez acest proiect

Bine ai venit!

Ne bucurăm că vrei să faci parte din schimbare și că te interesează să finanțezi soluții de tehnologie civică sustenabile și cu impact pe termen lung. Hai sa povestim pe îndelete despre proiect și despre mecanicile Civic Labs. Trimite-ne un e-mail chiar acum și te contactăm în cel mai scurt timp pentru a stabili o intalnire.

Bine ai venit!

Ne bucurăm că vrei să faci parte din schimbare și că vrei să implementezi această soluție de tehnologie civică. În acest moment nu există un call de finanțare deschis pentru acest proiect, dar hai să povestim pe îndelete despre proiect și despre mecanicile Civic Labs. Trimite-ne un e-mail chiar acum și te contactăm în cel mai scurt timp.