Teo

Asistentul open-source pentru managementul comunităților de voluntari

În activitatea lor, ONG-urile lucrează cu numeroși voluntari cu abilități și disponibilități diverse. Voluntarii sunt o componentă esențială în viața societății civile, dar numai managementul lor poate fi o activitate consumatoare de timp și resurse prețioase. Teo este asistentul open-source care ajută societatea civilă să își gestioneze mai bine comunitățile de voluntari, contractele de voluntari și bazele de date care îi conțin.

Construit ca un sistem cu două componente - una web și una mobilă, Teo ajută organizațiile să păstreze legătura cu voluntarii, să țină o evidență a acestora și a orelor lucrate pro-bono de ei, precum și a contractelor de voluntariat pe care le administrează.


SCHIMBĂRI:

  • Gestionarea simplă a comunităților de voluntari;
  • Managementul relației contractuale cu voluntarii unei organizații;
  • Creșterea nivelului de engagement cu comunitatea.

Status: Neadoptat

Vreau să finanțez acest proiect

Bine ai venit!

Ne bucurăm că vrei să faci parte din schimbare și că te interesează să finanțezi soluții de tehnologie civică sustenabile și cu impact pe termen lung. Hai sa povestim pe îndelete despre proiect și despre mecanicile Civic Labs. Trimite-ne un e-mail chiar acum și te contactăm în cel mai scurt timp pentru a stabili o intalnire.