Sănătos

Dosarul la zi stării tale de sănătate

Orice vizită la medic, indiferent că vorbim de medicii de familie sau de spitale, lasă în urmă o serie de documente reieșite în urma investigațiilor și a recomandărilor din partea doctorilor: radiografii, trimiteri, buletine de analize, rețete etc.  Fără o rigurozitate în procesul de clasificare și păstrare a acestor documente în format fizic, pacienții pierd un istoric important cu privire la sănătatea lor.

Sănătos este o aplicație mobilă prin care fiecare pacient își poate ține singur evidența stării de sănătate și a tuturor investigațiilor și rezultatelor reieșite în urma vizitelor la medic, într-un singur loc. Aplicația funcționează de asemenea și ca un reminder pentru o serie de investigații de rutină pe care cu toții trebuie să le repetăm ocazional astfel încât să prevenim posibile afecțiuni de sănătate.


Status: Neadoptat

Vreau să finanțez acest proiect

Bine ai venit!

Ne bucurăm că vrei să faci parte din schimbare și că te interesează să finanțezi soluții de tehnologie civică sustenabile și cu impact pe termen lung. Hai sa povestim pe îndelete despre proiect și despre mecanicile Civic Labs. Trimite-ne un e-mail chiar acum și te contactăm în cel mai scurt timp pentru a stabili o intalnire.