RVM

Îmediat după un cutremur principala preocupare a tuturor va fi să salveze cât mai multe vieți. Departamentul pentru Situații de Urgență a încheiat în anul 2018 un protocol de colaborare cu o parte dintre organizațiile non-profit din România care își pun la dispoziție resursele de care beneficiază, într-o situație de criză. Cu toate acestea nu toate ONG-urile sunt conștiente că pot să se alăture acestui demers, iar statusul stocurilor de resurse este neclar, incomplet și neactualizat.

Resource & Volunteer Management (RVM) este un instrument de administrare de voluntari și resurse pe care le pune la dispoziție societatea civilă către Departamentul de Situații de Urgență în cazul unui seism major sau al unui alt dezatru natural. Aplicația permite managementul stocurilor de resurse disponibile, menținerea unei situații clare cu privire la cantități, tipuri de materiale și locurile în care acestea sunt depozitate, precum și statusul voluntarilor organizați pe specializări distincte.

Status: Adoptat

Finanțat de:

Implementat de:

Dezvoltat de:

Bine ai venit!

Ne bucurăm că vrei să faci parte din schimbare și că te interesează să finanțezi soluții de tehnologie civică sustenabile și cu impact pe termen lung. Hai sa povestim pe îndelete despre proiect și despre mecanicile Civic Labs. Trimite-ne un e-mail chiar acum și te contactăm în cel mai scurt timp pentru a stabili o intalnire.