RoConect

Platformă de conectare a tinerilor din familii de origine română cu România

Urmărind modelul aplicat în alte state cu diasporă numeroasă, RoConect este o soluție dedicată tinerilor din familii românești care au avut foarte puțin contact cu România, dar care își doresc să o descopere și să intre în contact cu spațiul social și cultural din care provin membrii familiei lor. Platforma le oferă informații într-un registru adaptat specificului lor, le pune la dispoziție recomandări de petrecere a vacanțelor pe teritoriul țării, precum și oportunități de internship, practică și voluntariat în România.


SCHIMBĂRI

  • Crearea unui mecanism accesibil prin care tinerii care provin din familii de origine română pot să descopere informații despre România și pot identifica oportunități de interacțiune cu țara.

Status: Neadoptat

Vreau să finanțez acest proiect

Bine ai venit!

Ne bucurăm că vrei să faci parte din schimbare și că te interesează să finanțezi soluții de tehnologie civică sustenabile și cu impact pe termen lung. Hai sa povestim pe îndelete despre proiect și despre mecanicile Civic Labs. Trimite-ne un e-mail chiar acum și te contactăm în cel mai scurt timp pentru a stabili o intalnire.