Registrul Instituțiilor Publice

Un catalog digital al instituțiilor publice din România și al atribuțiilor lor

Informațiile despre instituțiile publice din România sunt disponibile în multiple locuri, dar nu există o centralizare a acestora la nivel național. Pentru orice cetățean care și-ar dori să aibă o imagine de ansamblu a structurii aparatului public și a diviziunii atribuțiilor acestora, munca de documentare ar fi uriașă.

Registrul Instituțiilor Publice este o platformă web informativă unde orice persoană poate să caute, flitreze și navigheze printr-un index al instituțiilor publice din România pentru a înțelege cum sunt organizate și ce atribuții au, precum și modul în care ele se subordonează sau colaborează, conform legii, cu alte instituții

Platforma este o soluție web responsive, însoțită de un panou de administrare prin care sunt introduse datele manual sau prelucrate automat din mai multe baze de date optimizate. Utilizatorii pot căuta cu ajutorul unui motor simplu informații direct în platformă sau pot naviga prin informație cu ajutorul unui set generos de filtre și alte opțiuni.


SCHIMBĂRI

  • Documentarea listei de instituții publice din România și construirea unei librării de informații despre atribuțiile acestora;
  • O imagine de ansamblu a structurii aparatului public și modul în care instituțiile sunt interconectate.


Status: Neadoptat

Vreau să finanțez acest proiect

Bine ai venit!

Ne bucurăm că vrei să faci parte din schimbare și că te interesează să finanțezi soluții de tehnologie civică sustenabile și cu impact pe termen lung. Hai sa povestim pe îndelete despre proiect și despre mecanicile Civic Labs. Trimite-ne un e-mail chiar acum și te contactăm în cel mai scurt timp pentru a stabili o intalnire.