Practice for Good

Oportunități de practică în sectorul ONG

Deși organizațiile neguvernamentale sunt poate cel mai dinamic loc de muncă, în care un student sau un proaspăt absolvent ar putea activa pentru a câștiga experientă, mediul ONG nu este o destinație obișnuită pentru acesta. Propunem construirea unei platforme web dedicate publicării de anunțuri de practică și internship în ONG-uri care, cu ajutorul mediului universitar poate ajunge la îndemâna studenților care caută oportunități de învățare și de efectuare a stagiilor obligatorii de practică.

Website-ul este construit similar unei platforme de joburi, care permite organizațiilor să publice anunțuri și să atragă cât mai mulți candidați, dar este echipat și cu o zonă de conținut care ajută la explicarea și promovarea meseriilor specifice sectorului ONG.


SCHIMBĂRI:

  • Consolidarea relației dintre mediul ONG și cel academic;
  • Atragerea de resurse umane către sectorul ONG și creșterea apetitului acestora pentru o carieră în domeniu;
  • Promovarea organizațiilor din societatea civilă către publicul tânăr.

Status: Neadoptat

Vreau să finanțez acest proiect

Bine ai venit!

Ne bucurăm că vrei să faci parte din schimbare și că te interesează să finanțezi soluții de tehnologie civică sustenabile și cu impact pe termen lung. Hai sa povestim pe îndelete despre proiect și despre mecanicile Civic Labs. Trimite-ne un e-mail chiar acum și te contactăm în cel mai scurt timp pentru a stabili o intalnire.