Personal Assessment Kit

Problema: De foarte multe ori, în cuplu, un partener nu realizează că sunt (sau au tendințe de a fi) abuzatori, la fel cum celălalt nu își dă seama că este victimă. Semnele unei relații care poate deveni abuzivă pot fi depistate, iar intervenția timpurie poate preveni cazuri de violență ajutând cuplurile să depună eforturi împreună pentru a-și corecta comportamentele.  

Soluția: Personal Assessment Kit este un instrument digital care ajută orice persoană să fie cât mai în siguranță alături de partener și sprijină un cuplu atunci când ajunge în situații conflictuale care ar putea duce la violență.

Aplicația monitorizează starea fiecăruia dintre parteneri și îi informează unul pe celalalt, după preferințe, despre starea de spirit a celuilalt. În același timp, cu ajutorul unor exerciții simple aceștia pot comunica mai bine și pot să se sprijine reciproc în a găsi cele mai bune soluții pentru momentele tensionate. Integrând exerciții de menținere a calmului, managementul furiei, ghiduri de conversație, activități comune și informații utile, acest instrument poate să ajute cuplurile să prevină certurile și discuțiile în contradictoriu.

Status: Neadoptat

Vreau să finanțez acest proiect

Bine ai venit!

Ne bucurăm că vrei să faci parte din schimbare și că te interesează să finanțezi soluții de tehnologie civică sustenabile și cu impact pe termen lung. Hai sa povestim pe îndelete despre proiect și despre mecanicile Civic Labs. Trimite-ne un e-mail chiar acum și te contactăm în cel mai scurt timp pentru a stabili o intalnire.