Paul

Manager de baze de date pentru ONG-uri

Soluție adoptată de DOR

În funcție de specificul său, fiecare asociație lucrează cu instrumente multiple și baze de date care nu comunică între ele, fiind astfel dificil pentru cei care operează cu aceste date să extragă informații utile și să poată avea mai multă claritate în managementul publicurilor-țintă, al donatorilor și tuturor celorlalți stakeholderi. Paul este asistentul ONG-urilor, specializat în lucrul cu bazele de date, fiind un instrument open-source ușor de utilizat și adaptabilă nevoilor fiecărei organizații.

Construit cu un nivel de flexibilitate uriaș, Paul permite consolidarea de baze de date din surse multiple, uniformizarea și curățarea lor și apoi concatenarea, prelucrarea, filtrarea si exportarea acestora. Paul poate fi integrat și cu serviciile de WooCommerce pentru cei care au magazine online de produse ale organizației și cu servicii de newslettere, de tip Mailchimp.


SCHIMBĂRI:

  • Simplificarea stocării și agregării de baze de date în mod securizat care permite organizațiilor să analizeze informații și date din surse multiple;
  • Analiza în profunzime a informațiilor disponibile în arhiva organizației pentru alua decizii cât mai bune în strategiile de sustenabilitate.

Status: Adoptat

Vreau să finanțez acest proiect

Bine ai venit!

Ne bucurăm că vrei să faci parte din schimbare și că te interesează să finanțezi soluții de tehnologie civică sustenabile și cu impact pe termen lung. Hai sa povestim pe îndelete despre proiect și despre mecanicile Civic Labs. Trimite-ne un e-mail chiar acum și te contactăm în cel mai scurt timp pentru a stabili o intalnire.