ONG Hub

Toate soluțiile puse de Code for Romania la dispoziția sectorului non-profit, într-un singur loc.

Nu toate ONG-urile dispun de resurse tehnice, materiale sau umane suficient de specializate și diverse care le sunt necesare pentru a-și putea desfășura în condiții bune activitatea. Iar sectorul ONG are nevoie de soluții specifice, simplificate și centralizate. ONG Hub va fi platforma unde sectorul non-profit va putea accesa dintr-un singur loc toată infrastructura de soluții digitale pe care Code for Romania le pune la dispoziția societății civile (Redirecționează, RoHelp, VotONG etc.).

Construit ca un sistem de single-sign-on, ONG Hub permite organizațiilor accesul gratuit cu credențiale unice la un centralizator care îi ajută să identifice și să folosească soluțiile puse la dispoziție pro-bono de Code for Romania. Sistemul este un dashboard simplu de unde, un ONG poate fie să acceseze platforme precum Redirecționează.ro sau VotONG fie să solicite sprijin pentru instalarea unor sisteme customizate precum Paul, Alex sau Teo. Tot aici, organizația își va putea menține un profil unic actualizat pe baza căruia accesul la toate aceste servicii va putea fi garantat și făcut disponibil permanent. Datele stocate de ONG Hub despre sector, anonimizate și agregate, vor putea fi deschise publicului larg.


SCHIMBĂRI

  • Simplificarea accesului organizațiilor neguvernamentale la întreg pachetul de soluții construite pentru creșterea capacității sectorului ONG;
  • Accesibilizarea unui ecosistem de aplicații menite să ușureze viața oricărei organizații;
  • Consolidarea unor profiluri de ONG actualizate care agregă date anonimizat


Status: Neadoptat

Vreau să finanțez acest proiect

Bine ai venit!

Ne bucurăm că vrei să faci parte din schimbare și că te interesează să finanțezi soluții de tehnologie civică sustenabile și cu impact pe termen lung. Hai sa povestim pe îndelete despre proiect și despre mecanicile Civic Labs. Trimite-ne un e-mail chiar acum și te contactăm în cel mai scurt timp pentru a stabili o intalnire.