Hub Violență Domestică

Platformă-ghid pentru orice persoană care are nevoie de servicii sau informații cu privire la cazuri de violență domestică

VD Hub este o platformă cu rol de colectare și centralizare a tuturor resurselor pe care le au la dispoziție atât victimele, cât și cei care oferă servicii pentru acestea. Platforma este construită în jurul unui motor de căutare care să indexeze și să returneze cele mai bune informații pentru utilizatori. Aceasta ar lista resurse atât din punct de vedere al celor care oferă servicii, cât și informații de ordin legislativ, administrativ sau alte instrumente utile. Cu ajutorul unor ghiduri simple de căutare, orice utilizator este îndreptat cu ușurință către acele seturi de informații de care are nevoie în funcție de situația sa.


Status: Neadoptat

Vreau să finanțez acest proiect

Bine ai venit!

Ne bucurăm că vrei să faci parte din schimbare și că te interesează să finanțezi soluții de tehnologie civică sustenabile și cu impact pe termen lung. Hai sa povestim pe îndelete despre proiect și despre mecanicile Civic Labs. Trimite-ne un e-mail chiar acum și te contactăm în cel mai scurt timp pentru a stabili o intalnire.