Finanțări publice

Platformă de call-uri de finanțare deschisă instituțiilor publice

Multe dintre instituțiile publice organizează call-uri de finanțare, însă organizarea acestora poate fi dificilă și costisitoare. Platforma Finanțări publice va permite tuturor instituțiilor publice să organizeze, fără expertiză tehnică și costuri nejustificate, astfel de call-uri transparente, ușor verificabile și accesibile tuturor.

Soluția tehnică este o aplicație web dedicată reutilizării de către autoritățile publice care acordă fonduri sectorului ONG în care aceștia vor putea publica regulamente, informații și alte date relevante despre rundele de finanțare, își vor putea construi formularele de aplicare, vor putea juriza și evalua propuneril, iar ulterior vor putea menține un istoric al raportărilor primite.


SCHIMBĂRI:

  • Accesibilizarea procesului de aplicare la runde de finantare organizate de instituții publice;
  • Simplificarea procesurilor de organizare de runde de finanțare pentru instituții.

Status: Neadoptat

Vreau să finanțez acest proiect

Bine ai venit!

Ne bucurăm că vrei să faci parte din schimbare și că te interesează să finanțezi soluții de tehnologie civică sustenabile și cu impact pe termen lung. Hai sa povestim pe îndelete despre proiect și despre mecanicile Civic Labs. Trimite-ne un e-mail chiar acum și te contactăm în cel mai scurt timp pentru a stabili o intalnire.