ePovești

Aplicație online dedicată părinților departe de casă și conservării basmelor românești

ePovești este o aplicație dedicată părinților care se află la distanță față de copiii lor, în care vor găsi o suită de povești adaptate mediului digital pe care le pot citi într-un video call acestora. Au existat și alte soluții similare dezvoltate în România, care au avut foarte mult succes în rândul românilor din diaspora însă ele nu mai sunt accesibile. Aplicația ajută la conectarea familiei prin activități creative pentru cei mici și ajută părinții să păstreze o legătură în mod facil cu aceștia. De asemenea, prin aplicație pot fi revitalizate cele mai frumoase povești și basme românești care ajută la păstrarea acestor creații vii pentru cât mai multe generații.


SCHIMBĂRI

  • Părinții și copiii împart un canal de comunicare inedit care contribuie la creșterea calității timpului petrecut împreună;
  • Păstrarea poveștilor românești cu tradiție și asimilarea lor de cât mai multe generații;


Status: Neadoptat

Vreau să finanțez acest proiect

Bine ai venit!

Ne bucurăm că vrei să faci parte din schimbare și că te interesează să finanțezi soluții de tehnologie civică sustenabile și cu impact pe termen lung. Hai sa povestim pe îndelete despre proiect și despre mecanicile Civic Labs. Trimite-ne un e-mail chiar acum și te contactăm în cel mai scurt timp pentru a stabili o intalnire.