Data Scientists Hub

Platformă colaborativă dedicată specialiștilor în analiza de date

În prezent nu există o comunitate de specialiști în lucrul cu date în România. Cu atât mai puțin grupuri care să se implice în curățarea de date de interes public de care ar putea beneficia, în egală măsură, mediul de business, cetățenii obișnuiți și administrația publică. Acești specialiști sunt prezenți în universități, companii de consultanță sau companii IT, dar nu au o platformă dedicată unde să lucreze împreună la proiecte relevante.


Data Scientists Hub este o platformă specializată, care facilitează dezvoltarea unei comunități de analiști de date în România, loc în care aceștia să poată lucra împreună pe analizarea, curățarea și publicarea de seturi de date prin colaborarea în redactarea de politici și lucrări de specialitate.


Status: Neadoptat

Vreau să finanțez acest proiect

Bine ai venit!

Ne bucurăm că vrei să faci parte din schimbare și că te interesează să finanțezi soluții de tehnologie civică sustenabile și cu impact pe termen lung. Hai sa povestim pe îndelete despre proiect și despre mecanicile Civic Labs. Trimite-ne un e-mail chiar acum și te contactăm în cel mai scurt timp pentru a stabili o intalnire.