Classroom Demo

Mentorat video pentru profesorii la început de drum

O problemă foarte mare în sistemul educațional din România este faptul că mentoratul și pregătirea inițială a cadrelor didactice nu asigură însușirea competențelor care permit mai apoi gestiunea socio-emoțională a copiilor și a tinerilor. În lipsa unui sistem funcțional de mentorat, cadrele didactice începătoare sunt lăsate pe cont propriu cu foarte puțin ghidaj din partea colegilor lor. 


Classroom Demo este o platformă care oferă acces la o colecție de materiale video pentru profesorii și învățătorii începători care au nevoie de ghidaj pentru a deveni mai buni la clasă. Materialele vor fi de mai multe tipuri - ore deja înregistrate de profesori metodiști pentru a permite începătorilor să analizeze desfășurarea unei ore la clasă, alături de alte materiale video utile construite de cadre didactice experimentate. În plus, platforma poate conține și materiale video în alte limbi, subtitrate în limba română.


Status: Neadoptat

Classroom Demo
Vreau să finanțez acest proiect

Bine ai venit!

Ne bucurăm că vrei să faci parte din schimbare și că te interesează să finanțezi soluții de tehnologie civică sustenabile și cu impact pe termen lung. Hai sa povestim pe îndelete despre proiect și despre mecanicile Civic Labs. Trimite-ne un e-mail chiar acum și te contactăm în cel mai scurt timp pentru a stabili o intalnire.