Ce Trebuie Să Fac

Ghid de informații adaptate la situația particulară a fiecărui utilizator

Soluție adoptată de ING, Vodafone, RAF, TFSG by Code for Romania 

Ce Trebuie Să Fac este un ghid simplu și practic bazat pe o varietate de scenarii posibile prin care populația poate trece în situații de urgență, oferind măsurile recomandate de autorități pentru o mai bună protejare a fiecăruia  și a comunității în perioade de urgență. O funcție importantă a soluției este chestionarul de evaluare al simptomelor pentru a identifica gradul de risc propriu cu scopul de a vedea următorii pași ce trebuie urmați. 


Status: Proiect live

Codul sursă - Ce trebuie să fac

Tot codul scris de comunitatea Code for Romania este open-source. Ne propunem să construim, contribuim la și să încurajăm dezvoltarea librăriei de cod a României pentru a crește calitatea soluțiilor software din spațiul public și nu numai. Codul sursă deschis ajută la creșterea calității infrastructurii digitale construite de actorii din domeniul digitalizării, reduce costurile prin reutilizarea sa în contexte distincte, crește gradul de transparentizare, elimină dependența de furnizori unici și încurajează consolidarea de comunități de contribuitori printre specialiști care pot semnala erori sau pot îmbunătăți componente și funcționalități. Descopera aici codul acestei soluții:

Web

Ctsf

Ce Trebuie Să Fac

În fața dezastrelor naturale suntem vulnerabili, unele dintre daunele și pierderile de vieți cauzate de acestea fiind inevitabile. În schimb, pagubele cauzate de dezastrele imprevizibile pot fi multiplicate de neștiința și lipsa noastră de pregătire. Tehnologia ne poate face mai siguri pe noi, sprijinindu-ne în momentele în care panica pune stăpânire pe noi sau ajutându-ne să ne organizăm eficient și să răspundem nevoilor de ajutor cât de repede cu putință.

Bine ai venit!

Ne bucurăm că vrei să faci parte din schimbare și că te interesează să finanțezi soluții de tehnologie civică sustenabile și cu impact pe termen lung. Hai sa povestim pe îndelete despre proiect și despre mecanicile Civic Labs. Trimite-ne un e-mail chiar acum și te contactăm în cel mai scurt timp pentru a stabili o intalnire.