Case File

Problema: Mamele din comunitatile defavorizare ajung la media cel mai adesea abia in momentul nasterii. De multe ori, medicul o vede prima data pe aceasta cand este deja in travaliu si nu are la dispozitie niciun fel de istoric medical al acesteia. De asemenea, pe parcursul sarcinii nimeni nu monitorizeaza evolutia acesteia in timp tinand cont de conditiile de trai.

Soluția: Case file este un sistem de management al cazurilor, în care asistenții sociali, comunitari, mediatorii sau ONG-urile își pot crea cont și menține jurnale despre mamele din comunitațile în care activeaza. La fiecare vizita, asistentul raspunde la câteva chestionare simple prin care evalueaza starea pacientei. Fiecare mama ar putea avea astfel o fișa online cu raspunsurile la aceste evaluari recurente, fișa care poate fi transmisa și medicului atunci când acesta o vede prima data la momentul nașterii.

Status: Adoptat

Finanțat de:

Implementat de:

Bine ai venit!

Ne bucurăm că vrei să faci parte din schimbare și că te interesează să finanțezi soluții de tehnologie civică sustenabile și cu impact pe termen lung. Hai sa povestim pe îndelete despre proiect și despre mecanicile Civic Labs. Trimite-ne un e-mail chiar acum și te contactăm în cel mai scurt timp pentru a stabili o intalnire.