Case File

Case file este un sistem de management informal al cazurilor, în care asistenții sociali, comunitari, mediatorii sau ONG-urile își pot crea cont și menține jurnale despre mamele din comunitațile în care activeaza. La fiecare vizita, asistentul raspunde la câteva chestionare simple prin care evalueaza starea pacientei. Fiecare mama ar putea avea astfel o fișa online cu raspunsurile la aceste evaluari recurente, fișa care poate fi transmisa și medicului atunci când acesta o vede prima data la momentul nașterii.

_____

Citește mai jos descrierea detaliată a acestei soluții, interacționeaza cu prototipul și apoi aplica pentru finanțare dacă vrei să implementezi acest proiect. 

Status: Call deschis de finanțare

Finanțat de:

Vreau să implementez acest proiect

Blocaje în domeniul sănătății mamei și a copilului

Chiar dacă reformele sistemului de sănătate românesc au fost multe și au avut o abordare diversă, cu un succes mai mic sau mai mare, acestuia în momentul de față îi lipsesc resursele (atât materiale cât și umane) pentru a asigura servicii la standarde europene, nu doar atunci când vine vorba despre sănătatea mamei și copilului. Ratele mari ale sarcinilor la adolescente, ale cezarienelor, ale mortalității infantile și materne, ale discriminării instituționale a categoriilor marginalizate, dificultățile accesării serviciilor de sănătate pentru anumite grupuri și fragmentarea datelor disponibile la nivel național sunt doar câteva dintre barierele pe drumul către îmbunătățirea serviciilor atât la nivel instituțional cât și la unul uman. 


Bine ai venit!

Ne bucurăm că vrei să faci parte din schimbare și că te interesează să finanțezi soluții de tehnologie civică sustenabile și cu impact pe termen lung. Hai sa povestim pe îndelete despre proiect și despre mecanicile Civic Labs. Trimite-ne un e-mail chiar acum și te contactăm în cel mai scurt timp pentru a stabili o intalnire.