Calendarul Orașului

Solicitări de desfășurare de evenimente, simplu și transparent

Calendarul Orașului este un proiect modular dedicat primăriilor, prin care acestea să poată pune la dispoziția cetățenilor un spațiu simplu și ușor de folosit pentru a putea solicita avize pentru manifestări sau evenimente publice. Simplu de integrat cu website-urile administrației locale, acest sistem va permite fluidizarea procesului de primire de solicitări, va reduce numărul de cereri respinse ca urmare a suprapunerilor evenimentelor derulate în spațiul public și va ajuta cetățenii să urmărească mai ușor ce evenimente sunt aprobate de către autorități, de la proteste, concerte și alte manifestații.

Acest instrument se poate integra foarte ușor cu soluția de construcție de site-uri pentru administrația publică locală Website Factory: Primărie sau cu alte sisteme deja existente.

🏁 Soluție care poate fi implementată doar cu sprijinul administrației publiceSCHIMBĂRI

  • Transparentizarea informațiilor despre avizarea manifestațiilor publice;
  • Reducerea timpului de procesare a cererilor de organizare de evenimente și manifestări publice;
  • Reducerea numărului de solicitări care se suprapun cu alte evenimente deja aprobate;
  • Publicarea calendarului instituțional într-un mod simplu pentru cetățeni și organizații.


Status: Neadoptat

Vreau să finanțez acest proiect

Bine ai venit!

Ne bucurăm că vrei să faci parte din schimbare și că te interesează să finanțezi soluții de tehnologie civică sustenabile și cu impact pe termen lung. Hai sa povestim pe îndelete despre proiect și despre mecanicile Civic Labs. Trimite-ne un e-mail chiar acum și te contactăm în cel mai scurt timp pentru a stabili o intalnire.