Bine Acasă

Donații și sprijin din diaspora pentru dezvoltarea regională a României

De multe ori, ”acasă” este mai specific decât ”în România” pentru cei plecați peste hotare. Odată stabiliți în noua țară, românii și-ar dori să contribuie la dezvoltarea României, dar și mai mult la dezvoltarea orașului sau satului lor natal. Pentru aceștia este foarte greu să identifice organizațiile locale cu impact la nivel regional sau în comunități specifice ca urmare a lipsei acestor informații publicate simplu și deschis ca ei să le poată analiza și apoi susține după preferințe. Bine Acasă este o platformă de donații de la cetățenii din diaspora pentru sprijinirea acțiunilor derulate de ONG-uri locale în comunitatea de unde provin. Soluția digitală este un website responsive care permite transferul de fonduri simplu și ușor și ajută cetățenii să se informeze despre ONG-urile și programele locale din regiunile de interes.


SCHIMBĂRI

  • Crearea unui mecanism de finanțare prin care donatorii din diaspora pot să transfere fonduri direct către organizațiile cu acoperire locală, care contribuie la programe eficiente în orașele lor de origine;
  • Creșterea notorietății organizațiilor neguvernamentale locale

Status: Neadoptat

Vreau să finanțez acest proiect

Bine ai venit!

Ne bucurăm că vrei să faci parte din schimbare și că te interesează să finanțezi soluții de tehnologie civică sustenabile și cu impact pe termen lung. Hai sa povestim pe îndelete despre proiect și despre mecanicile Civic Labs. Trimite-ne un e-mail chiar acum și te contactăm în cel mai scurt timp pentru a stabili o intalnire.