Audiere Publică

Un instrument structural pentru organizarea audierilor publice

Audierea publică este un sistem informatic pe care orice structură publică va putea să îl folosească în momentul în care organizează o audiere publică. Configurat în așa manieră încât să ghideze inițiatorul prin toate etapele de construcție a motivării, stabilire a membrilor grupului, accesare a unor potențiali experți pentru comisia dedicată și invitare a lor în proces, continuând cu restul etapelor specifice, acest instrument digital facilitează participarea tuturor în procesul de audiere.

Soluția propusă este compusă din module dedicate fiecărei faze a audierii și ajută comisia de inițiere să parcurgă în mod eficient un proces corect, transparent și inclusiv. Pentru cetățeni, acest sistem va permite participarea în număr cât mai mare la audiere, facilitându-le transmiterea de opinii către organizatori și dându-le posibilitatea de a urmări procesul pe toată durata lui.

În timp soluția se va dezvolta și ca o arhivă centrală a tuturor audierilor publice, oferind acces la documentele rezultate, consolidând astfel toate informațiile relevante din aceste evenimente publice într-un singur loc

🏁 Soluție care poate fi implementată doar cu sprijinul administrației publiceSCHIMBĂRI

  • Facilitarea organizării de audieri publice pe teme specifice;
  • Creșterea accesului cetățenilor la audierile publice;
  • Administrarea eficientă a tuturor etapelor procesului de audiere;
  • Documentarea audierilor publice din România.

Bine ai venit!

Ne bucurăm că vrei să faci parte din schimbare și că te interesează să finanțezi soluții de tehnologie civică sustenabile și cu impact pe termen lung. Hai sa povestim pe îndelete despre proiect și despre mecanicile Civic Labs. Trimite-ne un e-mail chiar acum și te contactăm în cel mai scurt timp pentru a stabili o intalnire.