Anger Management

Aplicație de management a furiei pentru agresori

Având în vedere lipsa adăposturilor dedicate agresorilor și a serviciilor complete dedicate acestora, propunem crearea unor instrumente minime care să vină în sprijinul reabilitării acestora acolo unde ei conștientizează gravitatea faptelor lor și caută ajutor. 

Anger Management este un instrument digital care ajută persoanele cu probleme în controlul furiei să își recâștige calmul în situații tensionate. Cu o suită de notificări frecvente care îi cer agresorului să își conștientizeze starea și să evalueze care sunt factorii declanșatori ai unor sentimente de furie, acesta poate deveni mult mai rapid conștient de ce anume îl face agresiv și cum poate recâștiga controlul în situații de acest tip.

Status: Neadoptat

Vreau să finanțez acest proiect

Bine ai venit!

Ne bucurăm că vrei să faci parte din schimbare și că te interesează să finanțezi soluții de tehnologie civică sustenabile și cu impact pe termen lung. Hai sa povestim pe îndelete despre proiect și despre mecanicile Civic Labs. Trimite-ne un e-mail chiar acum și te contactăm în cel mai scurt timp pentru a stabili o intalnire.