Spitale func╚Ťionale

­čĽĺ ├Äncepe ├«n martie 2022

Managementul spitalelor reprezint─â o provocare institu╚Ťional─â complex─â de ale c─ârei rezultate depinde buna tratare a pacien╚Ťilor. Un sistem func╚Ťional este cel care poate prelua ╚Öi trata eficient at├ót cazurile de zi cu zi, c├ót ╚Öi situa╚Ťiile critice ap─ârute ├«n urma producerii unui dezastru de orice natur─â.

Eficien╚Ťa sistemului medical este o consecin╚Ť─â fireasc─â a unor fluxuri interne corect executate care au loc dincolo de interfa╚Ťa cu pacientul.

├Än Rom├ónia, drumul c─âtre o asemenea eficacitate este unul anevoios ╚Öi perfectibil, astfel c─â ne asum─âm responsabilitatea de a cerceta ╚Öi de a veni ├«n sprijinul autorit─â╚Ťilor ╚Öi al pacien╚Ťilor cu produse tehnologice destinate unei mai bune organiz─âri ├«ntre institu╚Ťiile sanitare.

­čôČ R─âm├ói cu noi

├Än fiecare an ne ├«nt├ólnim cu sute de oameni, cu exper╚Ťi, speciali╚Öti, institu╚Ťii, jurnali╚Öti, cercet─âtori, ONG-uri ╚Öi cet─â╚Ťeni. Afl─âm de la ei mun╚Ťi de informa╚Ťii utile ╚Öi interesante care ne ajut─â s─â identific─âm cele mai presante probleme ale domeniului, dar - cel mai important solu╚Ťiile pentru ele. Vrem s─â deschidem toate aceste cuno╚Ötin╚Ťe pentru publicul larg, a╚Öa c─â ne bucur─âm dac─â te abonezi ca s─â te ╚Ťinem la curent cu rezultatele cercet─ârii ╚Öi cu solu╚Ťiile identificate.

Trimite