Sate dezvoltate

­čĽĺ ├Äncepe ├«n martie 2023

Peste jum─âtate din popula╚Ťia Rom├óniei locuie╚Öte ├«n mediul rural sau ├«n condi╚Ťii echivalente traiului ├«n mediul rural.

Calitatea vie╚Ťii la sate se m─âsoar─â at├ót prin veniturile pe cap de locuitor, c├ót ╚Öi prin accesul popula╚Ťiei la condi╚Ťii de trai civilizate, aliniate cu cele din mediul urban. Tocmai de aceea, nu poate exista o strategie de dezvoltare a Rom├óniei care s─â nu includ─â interven╚Ťii ├«n tot ceea ce intr─â sub inciden╚Ťa infrastructurii rurale. De aceea, c─âut─âm solu╚Ťii de tehnologie civic─â menite s─â ├«mbun─ât─â╚Ťeasc─â nivelul de trai ╚Öi indicii de progres.

­čôČ R─âm├ói cu noi

├Än fiecare an ne ├«nt├ólnim cu sute de oameni, cu exper╚Ťi, speciali╚Öti, institu╚Ťii, jurnali╚Öti, cercet─âtori, ONG-uri ╚Öi cet─â╚Ťeni. Afl─âm de la ei mun╚Ťi de informa╚Ťii utile ╚Öi interesante care ne ajut─â s─â identific─âm cele mai presante probleme ale domeniului, dar - cel mai important solu╚Ťiile pentru ele. Vrem s─â deschidem toate aceste cuno╚Ötin╚Ťe pentru publicul larg, a╚Öa c─â ne bucur─âm dac─â te abonezi ca s─â te ╚Ťinem la curent cu rezultatele cercet─ârii ╚Öi cu solu╚Ťiile identificate.

Trimite