Sănătate mintală pentru toți

🕒 Începe în martie 2024

Grija pentru sănătatea mintală ar trebui să fie la fel de firească precum preocuparea pentru un corp sănătos prin exerciții fizice și o alimentație corespunzătoare.

La nivel național, însă, infrastructura de prevenție și tratare a bolilor psihice este deficitară atât în ceea ce privește starea de bine a psihicului de zi cu zi, cât și pentru probleme grave și tot mai des întâlnite precum depresia, anxietatea sau afecțiunile psihiatrice.

Ne propunem să combatem stigmatul bolilor mintale și să apelăm la soluții digitale care să îmbunătățească fluxurile dintre instituțiile abilitate și pacienți.

📬 Rămâi cu noi

În fiecare an ne întâlnim cu sute de oameni, cu experți, specialiști, instituții, jurnaliști, cercetători, ONG-uri și cetățeni. Aflăm de la ei munți de informații utile și interesante care ne ajută să identificăm cele mai presante probleme ale domeniului, dar - cel mai important soluțiile pentru ele. Vrem să deschidem toate aceste cunoștințe pentru publicul larg, așa că ne bucurăm dacă te abonezi ca să te ținem la curent cu rezultatele cercetării și cu soluțiile identificate.

Trimite