Reducerea polu─ârii

­čĺ╗ Proiectare ├«n desf─â╚Öurare

Reducerea polu─ârii este una dintre cele mai mari provoc─âri cu care umanitatea se confrunt─â ├«n ultimele zeci de ani. Diminuarea efectelor nocive asupra planetei ╚Öi a calit─â╚Ťii vie╚Ťii este un demers care poate fi aplicat cu succes doar dac─â se implementeaz─â m─âsuri concrete de control ╚Öi reducere a factorilor poluan╚Ťi.

Studiem diferitele tipuri de reducere a nivelului de poluare precum: procese de repunere ├«n uz, produc╚Ťie curat─â, eficien╚Ť─â energetic─â, eficien╚Ť─â ├«n infrastructura de transport sau reducerea de╚Öeurilor ╚Öi gener─âm solu╚Ťii cu impact la nivel sistemic pentru combaterea efectelor pe termen lung.

Domeniu sus╚Ťinut de

Jysk

Solu╚Ťii ├«n proiectare

­čôČ R─âm├ói cu noi

├Än fiecare an ne ├«nt├ólnim cu sute de oameni, cu exper╚Ťi, speciali╚Öti, institu╚Ťii, jurnali╚Öti, cercet─âtori, ONG-uri ╚Öi cet─â╚Ťeni. Afl─âm de la ei mun╚Ťi de informa╚Ťii utile ╚Öi interesante care ne ajut─â s─â identific─âm cele mai presante probleme ale domeniului, dar - cel mai important solu╚Ťiile pentru ele. Vrem s─â deschidem toate aceste cuno╚Ötin╚Ťe pentru publicul larg, a╚Öa c─â ne bucur─âm dac─â te abonezi ca s─â te ╚Ťinem la curent cu rezultatele cercet─ârii ╚Öi cu solu╚Ťiile identificate.

Trimite