Protec╚Ťia naturii

­čĽĺ ├Äncepe ├«n martie 2024

Rom├ónia are una dintre cele mai bogate biodiversit─â╚Ťi din Europa, iar datorit─â pozi╚Ťiei geografice beneficiem de un capital natural impresionant. Cu toate astea, perioada de dezvoltare ╚Öi tranzi╚Ťie economic─â pe care o parcurgem prezint─â un risc ├«n lipsa unei strategii coerente ╚Öi asumate de protec╚Ťie a naturii.

Stilul de via╚Ť─â actual ╚Öi deciziile cu privire la ocrotirea mediului ├«nconjur─âtor influen╚Ťeaz─â negativ patrimoniul natural al ╚Ť─ârii, av├ónd consecin╚Ťe pe termen lung care vizeaz─â direct genera╚Ťiile viitoare.

Al─âturi de institu╚Ťiile responsabile, de partenerii ╚Öi voluntarii no╚Ötri, c─âut─âm s─â reducem impactul nociv al degrad─ârii mediului ├«nconjur─âtor prin dezvoltarea unor unelte digitale care s─â contribuie la protejarea naturii ├«n toate formele ei.

­čôČ R─âm├ói cu noi

├Än fiecare an ne ├«nt├ólnim cu sute de oameni, cu exper╚Ťi, speciali╚Öti, institu╚Ťii, jurnali╚Öti, cercet─âtori, ONG-uri ╚Öi cet─â╚Ťeni. Afl─âm de la ei mun╚Ťi de informa╚Ťii utile ╚Öi interesante care ne ajut─â s─â identific─âm cele mai presante probleme ale domeniului, dar - cel mai important solu╚Ťiile pentru ele. Vrem s─â deschidem toate aceste cuno╚Ötin╚Ťe pentru publicul larg, a╚Öa c─â ne bucur─âm dac─â te abonezi ca s─â te ╚Ťinem la curent cu rezultatele cercet─ârii ╚Öi cu solu╚Ťiile identificate.

Trimite