Fără violență acasă

⚡️ Proiectare finalizată

Pentru prea multe familii, acasă nu mai reprezintă locul în care găsesc echilibrul necesar și un refugiu în fața grijilor, iar nesiguranța resimțită în propria casă este un sentiment pe care nimeni nu ar trebui să-l trăiască. 

Violența domestică, fie că vizează relația de cuplu, copiii sau persoanele în vârstă, are un trecut bogat în România, iar urmele lăsate în viața victimelor sunt greu de remediat. 

Indiferent că vorbim despre violență verbală, psihologică, fizică, sexuală sau economică, am ales să analizăm acest domeniu pentru a ne concentra atenția asupra unui fenomen vitregit de atenția care i se cuvine, într-o societate care continuă să îl normalizeze.

Soluții live sau în construcție

📬 Rămâi cu noi

În fiecare an ne întâlnim cu sute de oameni, cu experți, specialiști, instituții, jurnaliști, cercetători, ONG-uri și cetățeni. Aflăm de la ei munți de informații utile și interesante care ne ajută să identificăm cele mai presante probleme ale domeniului, dar - cel mai important soluțiile pentru ele. Vrem să deschidem toate aceste cunoștințe pentru publicul larg, așa că ne bucurăm dacă te abonezi ca să te ținem la curent cu rezultatele cercetării și cu soluțiile identificate.

Trimite