Diaspora mai aproape de cas─â

­čĺ╗ Proiectare ├«n desf─â╚Öurare

Statisticile recente ne pun fa╚Ť─â ├«n fa╚Ť─â cu o realitate dur─â: peste 1 din 5 cet─â╚Ťeni rom├óni nu mai locuiesc ├«n ╚Ťar─â. Poate ╚Öi mai ├«ngrijor─âtor este faptul c─â mul╚Ťi dintre rom├ónii care au emigrat au luat aceast─â decizie ├«n urma lipsurilor ╚Öi a condi╚Ťiilor de trai precare.

Ne ├«ndrept─âm aten╚Ťia asupra unor fenomene des ├«nt├ólnite precum: fragmentarea familiilor care duce inevitabil la vulnerabilitate din punct de vedere economic, social sau psihologic, dar ╚Öi la limitarea accesului rom├ónilor din diaspora la serviciile statutului ╚Öi protec╚Ťia oferit─â de acesta.

Domeniu sus╚Ťinut de:


Ruf Cl


­čôČ R─âm├ói cu noi

├Än fiecare an ne ├«nt├ólnim cu sute de oameni, cu exper╚Ťi, speciali╚Öti, institu╚Ťii, jurnali╚Öti, cercet─âtori, ONG-uri ╚Öi cet─â╚Ťeni. Afl─âm de la ei mun╚Ťi de informa╚Ťii utile ╚Öi interesante care ne ajut─â s─â identific─âm cele mai presante probleme ale domeniului, dar - cel mai important solu╚Ťiile pentru ele. Vrem s─â deschidem toate aceste cuno╚Ötin╚Ťe pentru publicul larg, a╚Öa c─â ne bucur─âm dac─â te abonezi ca s─â te ╚Ťinem la curent cu rezultatele cercet─ârii ╚Öi cu solu╚Ťiile identificate.

Trimite