Diaspora mai aproape de casă

⚡️ Proiectare finalizată

Statisticile recente ne pun față în față cu o realitate dură: peste 1 din 5 cetățeni români nu mai locuiesc în țară. Poate și mai îngrijorător este faptul că mulți dintre românii care au emigrat au luat această decizie în urma lipsurilor și a condițiilor de trai precare.

Ne îndreptăm atenția asupra unor fenomene des întâlnite precum: fragmentarea familiilor care duce inevitabil la vulnerabilitate din punct de vedere economic, social sau psihologic, dar și la limitarea accesului românilor din diaspora la serviciile statutului și protecția oferită de acesta.

Domeniu susținut de:


Ruf Cl


📬 Rămâi cu noi

În fiecare an ne întâlnim cu sute de oameni, cu experți, specialiști, instituții, jurnaliști, cercetători, ONG-uri și cetățeni. Aflăm de la ei munți de informații utile și interesante care ne ajută să identificăm cele mai presante probleme ale domeniului, dar - cel mai important soluțiile pentru ele. Vrem să deschidem toate aceste cunoștințe pentru publicul larg, așa că ne bucurăm dacă te abonezi ca să te ținem la curent cu rezultatele cercetării și cu soluțiile identificate.

Trimite