”Connecting for Good” - ediția 2019

Connecting for Good este runda de finanțare organizată anual de Fundaţia Vodafone prin care finanţează, în toate cele 27 de ţări în care este prezentă, proiecte care folosesc tehnologia pentru a rezolva probleme sociale presante, pentru a îmbunătăţi viaţa oamenilor şi a genera schimbarea în societate. 

Acest program a fost lansat în România în 2012 şi este un program strategic al Fundaţiei Vodafone România prin care s-au derulat până în acest moment un număr de 55 de proiecte cu o valoare cumulată de 4 milioane de euro şi care se adresează unui număr de peste 470.000 de beneficiari.

Selecția proiectelor Connecting for Good se realizează prin runde de finanțare anuale. Pot aplica pentru finanțare ONG-urile care își doresc să folosească tehnologia mobilă pentru rezolvarea unor probleme reale, în domeniile educație și sănătate, și în beneficiul persoanelor defavorizate fizic, social sau economic.

Domeniile finanțate de Fundația Vodafone România în anul 2019 sunt sănătatea mamei și a copilului și pregătirea resurselor umane în educație. Dintre cele opt soluții pentru care este activă această rundă, patru sunt alocate pentru primul domeniu, iar patru pentru al doilea. 

Pentru a aplica la acest call de finanțare pașii sunt următorii:

  •       consultă lista de soluții de mai jos
  •       intră pe pagina soluției pe care vrei să o adopți și să o implementezi
  •       interacționează cu prototipul și citește descrierea soluției tehnice pe care ți-o propunem
  •       apasă pe butonul ”Vreau să implementez acest proiect” și completează formularul de aplicare
  •       trimite formularul și așteaptă rezultatele jurizării.

Dacă vei fi ales câștigător în urma jurizării (poți consulta juriul aici) atunci vei primi finanțarea necesară pentru a implementa soluția tehnică la care ai aplicat și pentru activitățile cuprinse în propunerea făcută. Mai multe detalii poți găsi în Regulamentul rundei de finanțare.

Am pregătit pentru tine și o pagină cu răspunsuri la câteva întrebări frecvente.

Pentru orice întrebare, nu ezita să ne scrii pe contact@civiclabs.ro sau pe pagina noastră de facebook.


---------------------


Următoarele soluții sunt selectate pentru această rundă de finanțare Connecting for Good - ediția 2019.

Sănătatea mamei și a copilului

Pregătirea resurselor umane în educație