”Connecting for Good” - ediția 2019

Connecting for Good este runda de finanțare organizată anual de Fundaţia Vodafone prin care finanţează, în toate cele 27 de ţări în care este prezentă, proiecte care folosesc tehnologia pentru a rezolva probleme sociale presante, pentru a îmbunătăţi viaţa oamenilor şi a genera schimbarea în societate. 

Acest program a fost lansat în România în 2012 şi este un program strategic al Fundaţiei Vodafone România prin care s-au derulat până în acest moment un număr de 55 de proiecte cu o valoare cumulată de 4 milioane de euro şi care se adresează unui număr de peste 470.000 de beneficiari.

Selecția proiectelor Connecting for Good se realizează prin runde de finanțare anuale. Pot aplica pentru finanțare ONG-urile care își doresc să folosească tehnologia mobilă pentru rezolvarea unor probleme reale, în domeniile educație și sănătate, și în beneficiul persoanelor defavorizate fizic, social sau economic.

Domeniile finanțate de Fundația Vodafone România în anul 2019 sunt sănătatea mamei și a copilului și pregătirea resurselor umane în educație.

Mai multe detalii poți găsi în Regulamentul rundei de finanțare sau pe pagina cu răspunsuri la câteva întrebări frecvente.

Pentru orice întrebare, nu ezita să ne scrii pe contact@civiclabs.ro sau pe pagina noastră de facebook.

________________________________

Pe 8 noiembrie juriul a decis câștigătorii acestei runde de finanțare:

Felicitări Asociației FDP - Protagoniști în Educație, care va implementa proiectul AcCES, un centralizator digital de resurse educaționale gratuite pentru cadrele didactice și profesioniștii care lucrează cu copii cu CES, integrată și cu un helpline asigurat de psihologi. 

Felicitări Fundației Dezvoltarea Popoarelor - Filiala Cluj-Napoca, organizație care va implementa proiectul Case File, un sistem de management al cazurilor, în care asistenții sociali, comunitari, mediatorii sau ONG-urile își pot crea cont și menține jurnale despre mamele din comunitațile în care activează.

Felicitări Fundației Didactica,organizație care va implementa proiectul Talent Manager for Schools, o aplicație web dedicată managementului pregătirii resurselor umane din școlile din România.

Le mulțumim tuturor participanților, a fost o jurizare dificilă și ne bucurăm să vedem cât de mulți suntem cei care ne dorim să facem bine.


---------------------


Următoarele soluții sunt selectate pentru această rundă de finanțare Connecting for Good - ediția 2019.

Sănătatea mamei și a copilului

Pregătirea resurselor umane în educație