Bine ai venit în Civic Labs, locul în care tratăm România cu inovație.

România are multe probleme, toate importante și pe care nu le putem rezolva de pe o zi pe alta. În loc să ne oprim și să nu mai încercăm, în Civic Labs ne propunem să încercăm mai bine. Îndrăznim să numim inovație lucruri care nu par explicit legate de tehnologie, precum cercetarea și validarea problemelor, dar care încă sunt prea rar întâlnite și fără de care nu se mai poate continua. Ai în față un program care privește într-un mod nou nevoile reale ale societății și care va atrage cu sine și un mod mai bun de a pune tehnologia la dispoziția societății civile. Află aici cum generează Civic Labs soluții cu impact la nivel sistemic și cu rezultate măsurabile pe termen lung.

Domeniile explorate in Civic Labs

Vrem soluții cu mai mult impact pozitiv în societate, deci ne-am îndreptat atenția asupra celor mai presante probleme din domeniile de interes ale României și am început să identificăm puncte de plecare pentru rezolvări.

Generatorul de soluții de tehnologie civică

Interacționează aici cu primele soluții create în Civic Labs și află povestea din spatele acestora, descoperă sursele de cercetare pe care le-am consultat, vezi citate din experți, date statistice și multe alte informații utile.

Adoptă acest proiect
Macbook Pro 02

RVM

Domeniu: Pregătire și răspuns în situații de urgență
Implementat de: Departamentul pentru Situații de Urgență

Dezvoltat de Code for Romania
Shutterstock 1208649583 Converted

Voluntar DRM

Domeniu: Pregătire și răspuns în situații de urgență
Implementat de: Departamentul pentru Situații de Urgență

Adoptă acest proiect
Iphone X Mockup

SeisMap

Domeniu: Pregătire și răspuns în situații de urgență
Implementat de: Code for Romania, INFP

Implementare
Mockup Th

Theater Hub

Domeniu: Organizare comunitară
Implementat de: Code for Romania, Punct Art

Vrei să te implici? Civic Labs are nevoie de tine!

Dacă esti finanțator sau companie IT și vrei să investești în soluții pe termen lung, bine documentate, sustenabile și previzibile, gata de implementat, poți prelua un proiect din vitrina Civic Labs.

Dacă esti ONG, în Civic Labs găsesti soluția tehnică optimă, testată și bine documentată astfel încât să te axezi pe ce te pricepi cel mai bine: să obții rezultate reale în domeniul tău.

Abonează-te la newsletter

N-am vrut să copleșim internetul cu prea multe soluții inovatoare deodată, dar zi de zi postăm conținut nou în Civic labs. Dacă vrei să te ținem la curent cu cele mai noi soluții, materiale și date publicate în Civic labs, când se deschid noi call-uri de finanțare și când intră proiectele în implementare, te rugăm să ne lași adresa de e-mail în formularul alăturat.

Trimite